Hälsosam graviditet

Självklart så vill man må så bra som det bara går under en graviditet. Det är inte alla som gör det och fråga alltid din barnmorska i första hand hur du ska göra för att må bättre.

Vi vet att hälsokost och kosttillskott av olika slag kan tillföra så att vi männiksor mår bättre. Det är inga garantier att det kan hjälpa till men om man vet av sig att man inte får i sig tillräckligt med vitaminer och annat som är viktigt så kan det vara tillfälle att fylla på depåerna i kroppen så man mår bättre.

Online så hittar vi många bra tips för den växande magen så ta en titt för att se om något av de tipsen kan hjälpa dig att må bättre under graviditeten. Försök att träna och leva så vanligt som det bara går under graviditeten. Har du minsta fundering så prata med din barnmorska om hur du ska göra och om du kan göra vissa saker.

Med en balanserad och hälsosam kost i kombination med träning gör att du kommer att både du och din gravidmage kommer att må bra. Med rätt träning så kommer du att få bra förutsättningar när du närmar dig förlossningen. Det finns inga garantier på att det kommer att gå lätt men det är ändå bra att skapa bättre förutsättningar.

Alla är vi unika och har olika förutsättningar, vi hoppas att du kommer att må bra under graviditeten och att allt kommer att gå som det ska.